The Zara Dress

0

9.29.2013


Bu sezonun tüm trendlerini yansıtan bu elbiseyi bu sezon birçok kez üzerimde görebilirsiniz. Gecelik havasını veren dantelli astarı, bohem çiçek desenleri ve tabii ki ekose. Fashion Week heyecanı sarmışken, ne giysek falan diye düşünürken bu güzel bir alternatif. Bu arada biricik moda haftamız bu sene 7-11 Ekim arası Kuruçeşme Arena'da olacak, tasarımcılar belli ama daha hala takvim belli değil. Yeni bilgiler edindikçe sizi bilgilendireceğim. Bu arada tüm dünyanın takip ettiği moda haftaları arasında Milano açık ara öndeydi, bunu da belirtmekte yarar var. Herkese iyi haftalar!

Here is the Dress, you can see me wearing this dress all the time which shows all trends of this season. The night-robe effect with its lace, bohemian flower prints and of course plaids. This can be a good alternative for Fashion Week which is to be very soon in Istanbul. By the way I want to inform you about Fashion Week Istanbul which will be in Kuruçeşme Arena between 7-11 October. By the way, Milan Fashion Week was the best of all. What do you think? Best wishes for this week!

NouvElle

1

9.23.2013


Uzun bir aradan sonra yeni çekimlerle karşınızdayım. Blogger olarak moda editörlüğü kariyerime başladığım günden beri çok farklı hissediyorum. Sanırım moda adına daha önemli işler yapmak için attığım ikinci büyük adım sonrasında kendimi daha iyi hissediyorum. Yaratıcı işlerin içinde bulunmanın verdiği tatmin her şeyden öte oluyor benim için. Bu çekimlerde beni daha iyi hissedeceğinize inanıyorum. Bu look yeniliklere işaret ediyor. Siyahın keskinliği kahverengi trikoyla daha da yumuşuyor, yeni sezona hazır mıyız, yani koyu renklere?

After a long break, here I am. Since I have started on my fashion career with being fashion editor after blogging, I am feeling so different. I think I feel better because I am very satisfied with things that I do which are so creative for the sake of fashion. I think you will feel me better with these photo shoots. This look signifies new things. Brown knitwear softens the intensity of black, are we ready for new season, I mean for dark colors?  

New Projects

0

9.06.2013


Herkese uzun bir aradan sonra merhaba. Yaşamımda bazı değişiklikler olunca bloga biraz ara vermek durumunda kaldım. Ama yeniden bomba gibi geliyorum. Caramélisée profesyonel hayatına devam ederken, hobi olarak sizlerle iş hayatımla ilgili daha anlık şeyler paylaştığım ve kısa ipuçları önerdiğim bir site daha açıyorum. Yakında tüm ayrıntıları sizlerle paylaşacağım. Bu arada artık bir Instagram hesabım var, oradan beni takip edebilirsiniz.
Fotoğraf çekimlerimi Caramélisée'den, günlük kıyafetlerimi Instagram'dan takip edebilirsiniz. Özel fotoğraf çekimleri ve sezon trendleri de tam burada olacak. Takipte kalın! 

Hello everyone after a long break. I had to give a break to my fashion blog when I have some things changed in my life. Now, I am with you with new projects. While Caramélisée is keeping on her professional life, I am opening a new web site where I will be sharing my professional life more instantly and also giving some small tips about fashion. I will share all the details soon. But for now you can follow me from Instagram
I will make some new photo shoots for Caramélisee also, for my daily outfits you can follow me from Instagram. Keep on following me!

Caramélisée All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger