For Shopping

1.20.2013


How is your weekend going? I have a really positive energy these days even my horoscope says so :) What am I doing lately? Besides working on fashion (thank God!), I went to partying on friday, then on saturday went for shopping and had dinner with my parents. Today is really sunny day, so we went for a wallking with my boyfriend. Anyways, I want to talk with you about fashion. I am always open to your critics and I am waiting for your comments about my outfits. You can reach me from my Facebook page, Twitter or if it is more private from my mail bigegursoyblog@gmail.com. 
This is my outfit for shopping, it is again comfortable and of course bordeaux. Maybe, dark blue tights would be good also. This dress is also different with its cut and extra layer. I love wearing things extraordinary but still casual. What do you think?

Nasıl geçiyor hafta sonunuz? Benim içimde bitmeyen bir enerji var, burcumu da okudum bu ara pozitifliğimle herkesi etkileyecekmişim, çevremdekiler yaşadı :) Bugünlerde neler yapıyorum? Çalışmak dışında (neyse ki modayla ilgili), cuma akşamı Taksim'e gittim, cumartesi sabahtan indirimden yararlanmak için alışverişe çıktım, akşam ailece yemeğe çıktık, bugün Gökhan'la bu harika güneşli pazarın tadını çıkarttık. Siz neler yaptınız? Haydi bana bir şeyler anlatın, moda hakkında konuşalım, tartışalım. Yapıcı eleştirilerinize her zaman açığım, kıyafetlerim hakkında öneri ve yorumlarınızı hem çok merak ediyorum, hem de bekliyorum. Facebook sayfamdan, Twitter'dan ya da özel olacaksa bigegursoyblog@gmail.com'dan bana yazın.
Bu giydiğim de alışverişe çıktım demiştim ya, onun için seçtiğim rahat mı rahat, bordo mu bordo kombinim :) Bordodan yine vazgeçemedim ama bir yandan da koyu mavi çoraplar da yakışırdı diye düşünüyorum. Bu triko elbise bana çok değişik geldi, kesimi ve üstündeki ekstra parçasıyla. Alışılmışın dışında ama hala günlük olabilen parçaları seviyorum. Siz ne diyorsunuz? 








Dress: Enmoda
Tights: Penti
Boots: Zara 

2 comments:

  1. Boynundak, kolye ve çorapların elbiseye çok güzel bir hava katmış.. çok beğendimm!

    ReplyDelete
  2. Damla Vardar5:40 PM

    Çorapların rengi bayağı güzelmiş...

    ReplyDelete

Caramélisée All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger