İndirim Güncesi

1.26.2013


Hello guys. I wanted to name the title in Turkish because I will mention about sales in Istanbul going on right now, it is like crazy. Yesterday, I went for a shopping. Let's see what I have got from crazy sales :) I will make a photo shoot with them in different outfits like last time, did you like that?
My jeans, skirt and bag from Mango, oxfords from Topshop, different colors of tights from Penti, Chanel nail polish is my boy friend's gift which is no:18 the iconic rouge noir.
Tomorrow, I will go to an exhibition about fashion photography by Nickolas Murray to inspire. So stay tuned for more inspiration ;)

Herkese yağmurlu bir cumartesi gününden merhaba. Dün Bağdat Caddesi'nde alışverişe çıktım, hava da çok güzeldi, keyifli bir gün geçirdim. Şimdi size izlenimlerimden bahsedeceğim ve bakalım neler almışım? Aldıklarımı farklı şekillerde kombinleyip de göstereceğim geçen seferki gibi. Onu sevdiniz mi? 
Şu anda indirim güncesi benim gözümden şu şekilde: Zara'da çok şey varmış gibi gözüküyor ama yok, bedenler kalmamış. Mango'yu çok beğendim, her şeyden bol bol var ve fiyatları çok iyi. Ben bir kot pantolon, etek ve çanta aldım. Kemerlerde de aklım kaldı, kesin alın derim. Topshop'ın indiriminde yine bir şey bulamadım derken ayakkabılar çok ucuzlamış. Bu gördüğünüz oxford tarzı ayakkabıları aldım, özellikle renkleri her şeyle çok yakışacak. Çorap ve iç çamaşırı ihtiyacınız varsa Penti'de hepsi çok ucuz, 2 liraya kadar düşmüş. Ben de kestane ve antrasit renklerinde çoraplar aldım, bakalım giyebilecek miyim :) Chanel'in 18 numaralı ojesi biliyorsunuz ki bir ikon, Gökhan'ın bana hediyesi, rengi çok tok ve parlak, çok memnun kaldım. Tek arayıp bulamadığım şey krem rengi ipek bir gömlek. Nereden bulabilirim bir fikriniz var mı?
Yarın Pera Müzesi'nde Nickolas Murray'nin moda fotoğraf sergisine gideceğim, ailemle güzel bir Taksim günü beni bekliyor. İlham dolu bir pazar olacak, siz de ilhamlanmak isterseniz takipte kalın.   




Chanel, no:18:

3 comments:

  1. Anonymous8:38 PM

    M&E olarak oxford ayakkabılarına bayıldık! Hele de rengi çok güzel!Güle güle kullan :) ayrıca Pera'da ki fotoğraf sergisinden izlenimlerini en kısa sürede bekliyoruz!

    Öpücükler

    ReplyDelete
  2. Lale Durmaz8:58 PM

    Oxford ları giymene daha çok var maalesef, havalar hala soğuk ama baya güzellermiş! En kısa zamanda kombinini bekliyorum canım
    Sevgiler

    ReplyDelete
  3. Anonymous9:33 PM

    Oje baya güzel, ben de alıcam

    ReplyDelete

Caramélisée All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger