New Brown Jacket

1.30.2013


Hello from a lovely day... I was out for a daily relief because I am working like all the time :) Soon, you will see what I am working on. It is all about fashion as you have predicted. Here is my outfit with bordeaux pants, gray jumper and my new brown jacket. I bought this jacket because it has a boyfriend look which I love. What is your opinion?
Please tell me your thoughts using #caramelisee hashtag...
By the way, I have put two side views of mine at the bottom. They say that one side look better in photos. Which one is better do you think? :)

Harika bir günden herkes merhaba... Rahatlamak için şöyle bir dışarı çıkmıştım çünkü sürekli çalışıyorum :) Yakında göreceksiniz ne olduğunu ama tahmin ettiğiniz gibi tabii ki moda hakkında. İşte bordo pantolonum, gri kazağım (harika ısıtıyor) ve yeni kahverengi ceket şeklinde montum diyelim. Bu montu çok sevdim çünkü bir 'boyfriend' ceketi havası var. Beğendiniz mi?
Yorum ve önerilerinizi #caramelisee hashtagiyle bekliyorum...
Bu arada en sona 2 profil fotoğrafımı koydum. Diyorlar ki fotoğrafta bir taraf diğerinden daha güzel çıkarmış, sizce hangisi? :) 














4 comments:

  1. Anonymous6:15 PM

    I think right one is better :)

    ReplyDelete
  2. Bloğunu ilgiyle izliyorum.Bu arada kabanına bayıldım.
    Toplu saçta sana çok yakışıyor.
    Ben soldaki profili beğendim:)

    ReplyDelete
  3. kabanınız mango değil mi? bedeni ne acaba? ben de aynısını online almayı düşünüyorum 36 bedenim xs olur mu endişesi yaşıyorum da..

    ReplyDelete
  4. merhaba nvrz,evet kabanım Mango,ben de indirimden kaptım hemen :) bedenim 38- kabanım medium, omuzlarım geniştir. Kesimi geniş bir kaban olduğu için xs nin size uyacağını düşünüyorum
    Sevgiler..

    ReplyDelete

Caramélisée All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger