Relationship and Styling Tips For Men 2

8.02.2013


Erkekler umurlarında değilmiş gibi davranırken aslında kadınların dünyasını çok merak ediyorlar aynen kadınlar gibi. Eminim, ‘bu kadın şimdi neden bunu yapıyor?’ diye anlam veremezken şu soruları da merak ediyorsunuz; aramızda neler konuşuyoruz, sürekli aşkın mı peşindeyiz, saçınız ve bıyığınızla ilgili radikal kararlarınız sonucunda sizi beğeniyor muyuz, neden trip atıyoruz? Şunu hiç unutmayın, her şeyin bir nedeni, bir cevabı var ve hiç de saçma değil. Bizlere çekici gelen yönleriniz kadar itici taraflarınız da azımsanamayacak kadar çok. Her ne kadar kadın erkek ayrımına karşı olsam ve kendimi feminist olarak tanımlasam da bazı farkları görmezden gelemiyorum, ne de olsa doğduğumuzdan itibaren bize maviyi mi pembeyi mi sevmemiz gerektiğine kadar öğretildi. Düşünürsek, ‘İşte bunlar hep seks’ lafı boşuna fenomen olmadı, tüm hayatımız kadın erkek ilişkileri üzerinden şekilleniyor. Öyleyse; size kadın gözünden sizi anlatmama izin verin, naçizane tüyolarımı da uygulamayı unutmayın. Bu arada feministim derken 'eyvah, yandık' diyorsanız bir kez daha düşünün, sadece her şeyin farkında olan ve yeri geldiğinde eleştiren bir kadınım.
Yazın son ayı Ağustos’a geldik bile. Belki kimimiz daha deniz havası alamadı, sarhoş olup denize atlamadı, yaz aşkı yaşamadı ya da sevgilisiyle hayal ettiği tatile çıkamadı. Hepsini bu aya sıkıştırmayı düşünüyorsanız, havalı bir tatil için tavsiyelerim hemen burada.

Bekar kadınlar tatile çıktıklarında şık ve karizmatik erkeklerle karşılaşmak isterler. Sevgilisiyle tatile giden kadınlar, sevgililerinin aynı şekilde özenli olmasını isterler çünkü onlar bu tatile çok hazırlanmışlardır, küçük detayları ve sürprizleri düşünmüşlerdir. Siz de kuru kuru gitmeyin, sevgiliniz için bir şeyler düşünün. Unutmayın ki kız arkadaşınız sizin tatil boyunca bakımlı, eğlenceli ve tutkulu olmanızı istiyor. İlk tavsiyem, güneşten pancar gibi kızarmayın, kızardıysanız da biraz pudradan zarar çıkmaz.







Lancester ‘Sun Men’ ürünleri krem sürmeyi sevmeyen erkeklere göre; jel ve ‘mist’ olarak kullanabileceğiniz çeşitleri var.

Deniz sefasından sonra açık renk keten gömleğiniz ve dizinizin üstünde şortunuzla yaz günlerinde şık olabilirsiniz, parmak arası terliklere şık bir yaz akşamında veda etmenizi tavsiye ederim, kadınları direkt soğutuyor ki ben onlara çok karşı olanlardan biri değilim, onları deniz kenarına bırakın. Önerilerime göz atmak isterseniz;




Aya Yorgi koyunda ‘happy hour’da mısın? Havalı olmak için garip bakışlarla etraftaki kızları süzmemeli, iyi dans edemiyorsan sadece içkine ve arkadaşlarınla eğlenmeye odaklanmalısın. Emin ol, kadınlar etrafı kesen erkeklerden çok, kendi eğlencesine bakan erkekleri daha çekici bulur, tabii bu gece eğlenceleri için de geçerli. Baktın bir kızı çok beğendin, ona yiyecek gibi değil gülümseyerek bakmayı denemelisin. Üzerinde ‘cool’ desenli veya düz renk mayon, aksesuar olarak en fazla deri kolye ya da bilekliklerin ve gözlüğün olmalı. Eğer göbekliysen üzerinde bolca bir t-shirt olmalı, asla slim-fit değil. Bu arada naçizane olarak, şunu da belirtmeliyim ki giydiğin her şey üzerine yapışıyorsa ne kadar iyi vücudun olursa olsun fazla uğraşmışsın görünümü veriyor ve hiç havalı değil. Özellikle, deniz kenarında asla uğraştığını göstermemelisin. Tabii aynı kural kadınlar için de geçerli, eminim siz de full makyaj, üzerinde sırf takı, doğallıktan son derece uzak kadınlardan hoşlanmıyorsunuz. İşte erkeklere deniz kenarı için öneriler;
         


Yazın gece eğlencesine çıkıyorsan, kışın giydiğin siyah gömleğini giymek gibi bir hata yapma. Renkli ya da açık renk pantolonun üstüne, artık kendine hangisini yakıştırıyorsan, eğlenceli bir t-shirt giy. Ayağına da loaferlarını giydikten sonra, hazırsın. Yanında ister sevgilin olsun, ister yaz aşkın, ister kankaların kendini denizin serin sularında, güneşin sıcaklığında, eğlenceli müzikler eşliğinde rahat bırak ve yazın keyfini çıkar. Şıklık için uygulanması gerekenleri söyledim, karizma için ise kendin gibi olman yeterli.


*Tüm ürünler mr.porter.com dan alınmıştır.

0 comments:

Post a Comment

Caramélisée All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger