Summer Hangouts

8.06.2013


Bazı yazılarımı ilişkiler, gözlemler ve modayı karıştırarak yazmaya karar verdim. Hem tepkilerinizi çok sevdim, hem de yazmayı. Çok zevkli oluyor benim için.
Perşembe akşamı çok yakın bir arkadaşımın doğum gününü kutlamaya Bebek’te bir mekana gittim. Başarılı müziklerle dans etmemin yanı sıra bol bol gözlem yapma fırsatım oldu. Mekanda her türlü insan vardı. Ve dikkatimi çekenler çoktu;

1-Apaçimsi hızlı ritmlerde dans eden erkekler. Açıkça söyleyebilirim ki; çok antipatik, tamamen itici. Ne yaptığını bilmiyorsun, dans etme. Daha yemek zamanında dans etmeye başladılar. Genelde bu tiplerin üzerinde jean üzerine tshirt olur, ellerinde son derece renkli bir kokteyl olur.
2-Manken kızlar. Yaşları oldukça genç, belki yabancılar. Kıyafetleri normaldir ya da mini elbiseleri vardır. Vücutları güzel olduğu için zaten çok güzel gözükürler. Hepsi birbirine benzer, sanki niye orada bulunduklarını farkında değillerdir. Biraz ego tatmini yapmak gibi amaçları vardır, hani erkekler bakar tanışmak ister falan.
3-Orta yaşlı müdavimler. Bütün kadınlara yiyecek gibi bakarlar, rahatsızlık verirler. Üzerlerinde, nispeten tarz takım elbiseler, ellerinde viski ya da vodka olur. Purosunu içer: “Ben zenginim, kadınlar bu yüzden benimle olsun” der. Benim en çok rahatsız olduğum bar tipleri.
4-Yakışıklıklılar. İddiasız giyinirler, oldukça az sayıdadır. Etrafa bakar da bakmaz, istemem yan cebime koy gibi bir nazları vardır. Bütün kızların onlarla tanışmak istemesini beklerler, eğlenmelerine bakarlar.
5-Cool kızlar. Tarz giyinirler, ilginç aksesuarları vardır. Mutlaka şarap ya da kokteyl içerler ve ellerinde sigara vardır. Dans ederler, kız kıza eğlenmeyi çok severler. Çok sayıda yakın erkek arkadaşları vardır, birlikte kızları keser, dalga geçerler.
6-Cool kızların erkek versiyonları. Bohem giyinirler, ilginç saç tarzları vardır. Kızlarla bol bol flört ederler.
6-Güzel kızlar. Manken ölçülerinde değillerdir ama güzel ve sadelerdir. Marka çantaları ve babetleriyle ortalıkta salınırlar, pek dans etmezler, arkadaşlarıyla muhabbet ederler. Genelde erkek arkadaşlarından şikayet ederler ya da erkek arkadaş bulamadıklarından yakınırlar.
7-Bir de çiftlerimiz var. Beraber takılırlar, arada ayrılıyormuş gibi yaparlar ama birbirleri olmadan da eğlenemezler, daha doğrusu içleri rahat etmez. Çok içmezler, dolayısıyla da eğlenmezler.  Eğlenceli çift çok az gördüğümü söylemeliyim.
8-Oraya çift olarak gelenler. Yaşlı zenginlerin yanında genç kadınlar. Her zaman masaları olur, masalarında şişeler açılır. Kadınlar dans eder, adamlar oturur. Bu arada kadınların da havalarından geçilmez nedense.
İşte burası, bütün bu profillerin toplandığı nadir yerlerden bir tanesi.    

Yazın böyle bir mekana giderken ne giymelisiniz, ne yapmalısınız? Naçizane olarak sizlerle paylaşayım. Bu önerim kadınlara;

Öncelikle, amacınızı belirleyin. Benim amacım; arkadaşımla güzel bir doğum günü geçirmek ve eğlenmekti. Üzerimde şort, sadece bel dekoltesi verdiğim bir atlet, altın büyük bir kolye ve dore sandaletler vardı. Hem rahat, hem şık. Topuklular beni öldürüyor, eğer dans etmeye gidiyorsam düz giyerim çoğunlukla.
İdeal kıyafet, şık bir elbise ve topuklu ayakkabılar olur. Eğer etkilemek istediğiniz birileri varsa, bu kıyafet seçimi idealdir. Erkekler genelde 'çok tarz' seçimleri algılayamazlar, o yüzden basite kaçmadıkça doğal saçlarınız ve makyajınızla değişik bir elbise seçebilirsiniz. Özellikle yaz akşamlarında açık renk elbiseler seçiminiz olabilir.
Günlük gitmek istiyorsanız da bence kasmaya gerek yok. Gösterişli bir kolye taktın, oldu bitti. Ben de öyle yaptım. Keza, günlük elbise ve espadrillerle içkisini yudumlayan kadınlar da vardı, bu da bir karizmadır bence.




1 comments:

  1. Kolye çok şık, beğendim.Güzel bir kombin olmuş.
    Selamlar.

    http://thelifebyhulik.blogspot.com/

    ReplyDelete

Caramélisée All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger