New Projects

9.06.2013


Herkese uzun bir aradan sonra merhaba. Yaşamımda bazı değişiklikler olunca bloga biraz ara vermek durumunda kaldım. Ama yeniden bomba gibi geliyorum. Caramélisée profesyonel hayatına devam ederken, hobi olarak sizlerle iş hayatımla ilgili daha anlık şeyler paylaştığım ve kısa ipuçları önerdiğim bir site daha açıyorum. Yakında tüm ayrıntıları sizlerle paylaşacağım. Bu arada artık bir Instagram hesabım var, oradan beni takip edebilirsiniz.
Fotoğraf çekimlerimi Caramélisée'den, günlük kıyafetlerimi Instagram'dan takip edebilirsiniz. Özel fotoğraf çekimleri ve sezon trendleri de tam burada olacak. Takipte kalın! 

Hello everyone after a long break. I had to give a break to my fashion blog when I have some things changed in my life. Now, I am with you with new projects. While Caramélisée is keeping on her professional life, I am opening a new web site where I will be sharing my professional life more instantly and also giving some small tips about fashion. I will share all the details soon. But for now you can follow me from Instagram
I will make some new photo shoots for Caramélisee also, for my daily outfits you can follow me from Instagram. Keep on following me!



 

0 comments:

Post a Comment

Caramélisée All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger