Trends For Fall

8.12.2013


Tatil sonrası iş başı yapanlar, biliyorum ki depresyona girme ihtimaliniz var. Biraz sonbahar sezonuna girmekte yarar görüyorum :) Öncelikle, giyinirken püf nokta; trendleri aynen alıp uygulamak değil, onları kendimize göre farklı yorumlamaktır, yeri geldiğinde çok demode bir parçayı çok modaymış gibi taşımaktır. Böylece sokaktaki o havalı kadın olma şansınız artar. Bakalım bu sonbaharda, nasıl 'o kadın' olabileceğiz?

After holiday, motivation can be little down. However, dont worry, summer hasnt finished yet. But also fall is on the way, so lets have look at this fall's trends. Firstly, the basic tip when you are dressing is not to apply trends likewise but interpreting them according to you and your lifestyle. So you can be 'it-girl', so lets see how can we become 'it-girl' this fall?
Bu sezona ‘üst üste’ trendini uygulayarak başlayabilirsiniz. Değişik desenleri ve renkleri beraber kullanın. Desenleri karıştırın, alakasız diye düşündüğünüz desenleri deneyin, size en uygun olanını sadece siz hissedersiniz ve giyersiniz. Benim tavsiyem; içinizdeki desenli gömleği düz renk bir kazak ya da süveterle kombinleyin. Eğer kazağınız fermuarlı ya da yırtmaçlı olursa bu trendi daha iyi yansıtabilirsiniz. 

You can apply 'layering' trend this fall. You can mix different patterns and colors. My special suggestion for my readers is that you should wear your printed shirt with one color pullover with zip.

BCBG

CHANEL
 3.1 PHILIP LIM


 RAG&BONE

Elbise alırken değişik detayları olmasına dikkat edin. Şerit geçen bir deri parçası, tek kolunda dantel, belinden tokalı kemer, asimetrik renk blokları olan elbiseler seçin. Dantelli, gecelik gibi elbiseler de çok moda. Ayrıca, uzun bir hırka ya da bir trençkotla kendinize elbise de yaratabilirsiniz.

When you are buying dress, you should look for different details like leather or printed patchwork, waisted belts, color blocs. Also, dresses with lace like night-robe. And you can create your own dress with long cardigan or trench.

BAND OF OUTSİDERS
 J.MENDEL

 AKRIS

 ROLAND MOURET
 STELLA MCCARTNEY
 VERSUS VERSACE
LOUIS VUITTON


Bahar havaları soğumaya başladığında, üzerinize almak için vatkalı ceketler, uzun yelek ya da boyfriend ceketlerinizi giyin. Böylece, maskülen ve çok havalı bir görünüm yaratabilirsiniz.

When it is becoming cold, you can choose jackets with padding, boyfriend jakets or long vests. It will be so cool and masculin.
ACNE 
BALENCIAGA

BALMAIN

CELINE


Sade ve havalı bir görünüm için bol tiril tiril pantolonlar, gömlek ve gösterişli bir kolye takın. Kısa paça pantolonlar da bu sezon çok moda olacak, tarzınıza göre onları kazaklarla, uzun veya kısa ceketlerle kombinleyin.

For more simple and chicer look, you can wear loosy pants, shirt with a statement necklace. Also, short leg trousers are really trendy, wear them with cardigans or jackets according to your style.

DSQUARED2

BLUMARINE

MICHEAL KORS

TEMPERLEY LONDON


TWENTY8TWELVE


Etek giyerken, gömleğinizi veya kazağınızı içinize sokabilir ya da üstünde bırakıp belden bir kemer ile kombinleyebilirsiniz. Bu sezon volümlü ve diz altı etekler çok moda. Eteklerinizi belden kemerlerle kullanın, hem belinizi ince gösterecek hem de çok şık olacaksınız.

This season skirts with volume and below knee. Wear them with high waisted belts, it will make you even chicer.

CELINE

DONNA KARAN

 DSQUARED2

EMILIO PUCCI

ANTHONY VARCELLO


BALMAIN

BURBERRY PRORSUM


Yaka aksesuarları çok moda oldu ama ben hiç beğenmiyorum, havanızı tamamen öldürüyor, moda kurbanı olmayın. Onun yerine aşağıdaki gibi kendiliğinden yakası olan üstler ya da boynunuzda yakaları tamamlayan broşlar ya da kolyeler kullanın.

As an accesory, collars have been really trendy since last year but they are basically graceless. Instead, you can buy a cool shirt like RagBone or statement necklaces. 

RAG&BONE

ROBERTO CAVALLI



Bir diğer aksesuarınız da uzun eldivenler olsun, farklılık katmak için birebir.

Other accesory to use is long gloves, perfect for difference.

MICHEAL KORS

TEMPERLEY LONDON

BAND OF OUTSIDERS

Sorularınız için bigegursoyblog@gmail.com ve Twitter'ım https://twitter.com/BigeGrsoy
For your questions mail to bigegursoyblog@gmail.com or https://twitter.com/BigeGrsoy

2 comments:

  1. i love this post!
    nice collection!
    kisses

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello Brooklyn, thanks so much ;)
      xx

      Delete

Caramélisée All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger