Focia - Foça

8.14.2012



Everything is just perfect. Today was with full of activity again after some rest at the beach. Tomorrow, we are leaving Çeşme and going to Bodrum. But on the road, we will see some other cool places too. Now, let's begin to story of Focia. There are two places to see here, new Focia and the old one. New is more like a resort, old one pictures more the Aegean culture. 
In summer vacation, you should be natural with your hair, make up and ur dress. Especially, if you are going to discover some new places after going to beach. This gray dress with beads on it suited with the concept. What do you think? 

Her şey harika gidiyor, tam istediğimiz gibi. Bugün yine plajda biraz dinlendikten sonra aktivite dolu bir gün geçirdik. Yarın Çeşme'den Bodrum'a geçiyoruz ama yolda Efes harabeleri ve Şirince Köyü'ne gideceğiz. Şimdi Foça hakkında konuşalım. İki tane Foça var, biri Yeni Foça, burası daha çok yazlık yer gibi, evler, ufak kafeler, plajlar var. Eski Foça Ege kültürünü daha çok yansıtıyor, tatil yerine nazaran daha şehirleşmiş bir yer ama çok tatlı. Şehirleşmiş deyince antipati oluşturmak istemem. İki yer arasında yaklaşık 20 dk. mesafe var. Eğer Eski Foça'da yemek yemek isterseniz, Sahil restoran'ı kesinlikle öneririm. Mezeler, balık ve rakı için dört dörtlük.
Yazlık tatillerde, doğal olmak en güzeli. Saçınla, makyajınla, elbisenle, özellikle de denizden sonra yeni yerlere keşfedeceksen rahat olmak çok önemli. Bu gri elbise kesinlikle bu konsepte uydu. Siz ne diyorsunuz?

















When we are going to old Focia;





Old Focia:
Eski Foça:
















Foça - 11 August 2012




0 comments:

Post a Comment

Caramélisée All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger