Caramélisée ile Alışveriş Deneyimi

5.26.2013


Herkese merhabaa, haftasonunuz nasıl geçiyor? Sizleri çok ilgilendiren bir projeyle karşınızdayım bugün, umarım beni heyecanlandırdığı kadar sizi de heyecanlandırır :). Blogum ve sizler için yeni bir bölüm oluşturma kararı aldım. 'Caramélisée ile Alışveriş Deneyimi' adlı bu bölümde bol bol alışveriş yapacağız. Başvuran sizlerin günlük hayatını, yaptıklarını, gittikleri yerleri, bütçelerini analiz edip birlikte alışverişe çıkacağız. Yani aslında, aklınızda kendinizle ilgili mükemmel bir fotoğraf var ama bir türlü bu fotoğrafı gerçek hayata uygulayamıyorsunuz. O halde alışverişteyken size eşlik etmemden çok zevk alacaksınız ve kafanızdaki fotoğrafı tamamlayacaksınız. İsteğinize göre; blogumda beraber geçirdiğimiz harika günü yayınlayabilirim ya da sadece aldıklarımızı yayınlarım, tamamen size kalmış. Şimdi, bu alışveriş deneyimini benimle yaşamak istiyorsanız hemen talebinizi iletişim bilgileriniz ve bir fotoğrafınızla beraber bigegursoyblog@gmail.com adresine yollayın, ayrıca sorularınız için de bana buradan ulaşabileceğinizi biliyorsunuz. Görüşmek üzere ;)

Hello everyone, how is your weekend going? Today, I am gonna talk about a project which interest you most especially if you are in Istanbul :) I have decided to create a part in blog called "Shopping experience with Caramélisée". I will analyze persons daily lives, places she/he goes, budgets of people who have applied and we will go out for a shopping. Imagine that you have an amazing photo of you in your mind but in real life you cant realize this photo of you. So, you will enjoy my accompany with you and complete your photo in real life. If you want, I can publish our beautiful day or just things that we bought together. Now, if you want to live this experience with me, you can send an email to bigegursoyblog@gmail.com with your contact information and a photo, also you can ask me any questions you want. See you later ;)



2 comments:

  1. Take care in Istanbul, I heard the news! Green spaces are are better than malls!

    ReplyDelete
  2. Hello Arno, thank u for ur comment. Today, I am posting about the events going on Turkey. PLS spread the news. Thank you for ur support!
    Bige

    ReplyDelete

Caramélisée All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger