Comfortable Travel Look / Peace Love Respect

6.25.2013


Size İstanbul'da harika bir cumartesi önerim daha var. Önce Ortaköy'de Housecafe'de bir öğle yemeği ve limonata ile biraz kaliteli vakit geçirin. İyi bir deniz havası aldıktan sonra atlayın arabaya, doğru Emirgan korusuna. Ben ilk defa gittim açıkçası, çok beğendim. Arkadaşlarınızla piknik yapmak için doğru bir adres. Her yer yemyeşil, tertemiz, harika manzaralar ve piknik için gerekli masa ve sandalyeler. Ardından, rotayı Yeniköy, Tarabya'ya çınar ağaçları arasına çevirdik, canımız nasıl tatlı-tuzlu pastane ürünlerinden istiyor. Biz de Yeni Damla pastanesini bulduk ve çay tatlı keyfi yaptık. Bu güzel mahallede biraz da yürüyüş yaptık. Gidebileceğiniz yerler arasında; Yeniköy kahvesi, salaş balıkçılar, İtalyan restoranı Vagabondo's var. Daha yan yana bir sürü kafe ve restoran var. Tavsiyem siz bir kapağı atın oralara, ben bayıldım :)
Bu sırada oldukça rahat bir kıyafet vardı üstümde. Keten şort, siyah bol üst ve oxfordlar, gezmek için son derece uygun ve şapkayla birlikte havalı bir kıyafet oldu. Bu ara bluza ya da yakaya takabileceğiniz iğnelere taktım. Bende de zamanında anneannemden verilmiş o kadar çok var ki, bence esprili oluyor, renk katıyor. Kıyafetinizi canlandırmak için eğlenceli bir yol olabilir.

Stil önerileri için maillerinizi bekliyorum: bigegursoyblog@gmail.com  

I have one more suggestion for a great weekend in Istanbul. Firstly, you can go to Housecafe in Ortaköy, for some quality time. You can have fresh lemonade with a delicious meal. After you are full with sea air, go to Emirgan Korusu where is a huge park in the city. It was my first time there, it is the right address for picnic with friends. It has a great view. Then, you can go to Yeniköy, Tarabya. Under plane trees, you find many cafes and restaurants where you can have some desert, coffee or tea. We found Yeni Damla bakery and we took a walk around this cozy neighbourhood. Places where you can are Yeniköy kahvesi, restaurants where you can eat delicious fish, Italian restaurant Vagabondo's.What I want to say is that just go there and enjoy :)
In the mean time, I wore truly comfortable outfit for this tour. Linen shorts, black loosey top and oxfords and it got even better with the hat. I also like pins that you can have fun while using them on your top.
I wish Peace Love Respect for the world! You can mail me for style suggestions via bigegursoyblog@gmail.com.


Ortaköy










Emirgan Korusu












Yeniköy





Moda






Photos by Gökhan Sepit

Hat: H&M
Top: Nordstrom
Shorts: Mango
Oxford: Topshop
Pin: Vintage
Necklace: Swarovski
Bracelets: From Bodrum

0 comments:

Post a Comment

Caramélisée All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger