2012

1.01.2012




Bu sene birçok insandan yılbaşının onlar için bir şey ifade etmediğini duydum, halbuki beni çok heyecanlandırıyor. Kasım'ın ortasında etraf yılbaşı süslemeleriyle dolmaya başlamasıyla beraber beni bir mutluluk sarıyor. Bence, yeni bir seneye başlamak herkesi düşündürmeli, geçmiş senelerde kötü şeyler de yaşamış olsalar unutup ileriye bakmalı, nasıl olsa her sene aynı, ya da daha kötüye gidiyor, kutlamanın ne anlamı var gibi düşünceler bizi olduğumuz yerde saymamızdan başka bir yere götürmez bana kalırsa.


Dün içimde bitmek bilmez bir enerji vardı, videomu yayınladıktan sonra erkek arkadaşımla küçük bir yılbaşında İstanbul turu yaptık ve geceyi bizim hep gittiğimiz bir kafede bitirdik, salaş ama çok sıcak bir ortamdı, gitar çalan bir arkadaş vardı, dışarıda yağmur (kar olduğunu hayal ettim :), şarkılar söylendi, içkiler içildi, gerçekten güzeldi. İstanbul turumuz İstinye Park'ta başladı, oradan Nişantaşı ama özellikle arabayla sahilden gittik, süper manzaralar yakaladık ama fotoğraf çekemedik arabada olduğumuz için :(, her neyse Nişantaşı bana kalırsa yağmur yüzünden bayağı kaostu (yine foto çekemedik), Kırıntı'nın olduğu yerler daha güzeldi, oralarda biraz takıldıktan sonra kafemize gittik, 2012'ye orada girdikk. Bu yılbaşı çok güzel ve samimi geçti.
Bu arada arkadaşlarımın Facebook'taki yılbaşı fotoğraflarına bayıldım, herkes çok eğlenmiş, anlaşılan yılbaşı bir şey ifade ediyormuş ! :)






This year, mostly I heard from people that new year doesn't have a meaning for them, however I am starting to get very excited from the middle of the november with the newyear decorations all around. To me, starting to a newyear should make everybody to think and look to the future. I think that ideas such as all years are the same or even get worse or what's the point in celebrating new year make us no progress at all.


Yesterday, I had a full of energy, after I published my video me and my boyfriend went for a nice İstanbul new year trip and ended up with being in a small café. It was a cozy atmosphere with a man playing a guitar, raining outside (I wish it to be snow), singing and drinking... Our trip is started with İstinye Park, and then Nisantasi but especially we went there from the coast where there is bosphorus (but we couldn't take pictures because we were in car), Nisantasi was a lot of chaos because of the raining then we went our cozy café where we start 2012. This new year was really nice and intimate.
By the way, I looked at many photos of my friends in Facebook from New Year Eve, they had all fun, It seems that New Year has a meaning! :) 


Yılbaşı hediyem (L)
My new year gift (L)

Love is in the Air



Bütün gün saçımda çam ağacı süsüyle dolaştım :)
I wander around with the ornament of new year tree :)





0 comments:

Post a Comment

Caramélisée All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger