Coronado Island, San Diego

5.17.2012

 

Welcome to heaven, here is Coronado Island! All semester, we tried to visit here and finally we did, but I think it is the first and single regret in San Diego is that I haven't been here before. I had really fun (you will see in video), moreover you will see Hotel del Coronado where is incredible hotel from 1888 like piece of art, I am planning to live my retirement here :) 

Did you like my turquoise shirt, it suited perfect with the island concept ?

By the way, I am leaving San Diego on Sunday and I will be at home (Turkey) by Monday. Today, we are moving to a hotel for 3 days because we can't stay in dorms anymore. I should confess that I can't wait to go back, I am so excited to see my family, my boyfriend and my lovely friends... Wait for me :)


Cennete hoşgeldiniz, burası Coronado Adası! Tüm dönem boyunca buraya gelmeye çalıştık ve sonunda gitmeyi başardık ve korkarım San Diego'daki ilk ve tek pişmanlığım buraya daha önce gelmemiş olmam olacak. Gerçekten çok eğlendim (zaten videoda göreceksiniz). Hotel Del Coronado 1888'den kalma sanat eseri gibi harika bir otel, emekliliğimi burada yaşamayı düşünüyorum :)

Turkuaz tşörtümü sevdiniz mi, ada konseptine çok güzel uydu ? 

Bu arada pazar günü San Diego'dan uçağa binip evime geri dönüyorum. Bugün 3 günlüğüne otelde kalmaya gidiyoruz, çünkü yurtta daha fazla kalamıyoruz, herkes ayrılmak zorunda, biraz üzücü. Ama itiraf etmeliyim ki eve dönemke için sabırsızlanıyorum, ailemi, erkek arkadaşımı ve arkadaşlarımı göreceğim için çok heyecanlıyım... Bekleyin, geliyorum :)






Sand is really special, it is so soft and sparkling:
Kumu çok özeldi, yumuşak ve parıltılı:
















This video is really a fail but it is so funny, I bet you will smile, so just watch, sorry if u feel dizzy :)
Gerçekten çok başarısız bir video ama çok komik, eminim yüzünüzde bir gülümseme belirecek, başınızın döndüğünü hissederseniz kusura bakmayın :)


1 comments:

  1. hello dear,
    i hv send you a msg to inform you that you will be featured
    hope you have seen the post and liked it
    best brooklyn

    ReplyDelete

Caramélisée All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger