In GalataModa 1 ...

6.17.2012


Hello everyone, I hope you are all doing well. This saturday was full of fashion, me and my photographer boyfriend went to GalataModa. What does it mean? Galata is a popular place where a lot of designers have boutiques and Moda means fashion. That means popular Turkish fashion designers are selling their clothes in cheaper prices. We discovered every designers clothes (tomorrow's post), then ate dinner and enjoyed our coffees. I love the sunny and hot weather.
I am wearing white Zara shirt dress with black wedges. Lace maxi necklace and other silver accesories are making the outfit more eye-catching. Also, I loved the combine of green trousers and light brown shoes of my bf. What do you think?
Happy Father's Day!

Herkese merhaba, umarım hepiniz çok iyisinizdir. Benim için bu cumartesi moda ile doluydu. Fotoğrafçı erkek arkadaşımla beraber Maçka Sanatçılar Parkı'ndaki GalataModa'ya gttik. Burada ünlü moda tasarımcıları yaptıkları bazı kıyafetleri daha ucuza satıyorlar. Buradaki her tasarımcının kıyafetlerini keşfettik (yarınki yayında), akşam yemeğimizi yedik ve keyifle kahvelerimizi içtik. Havanın güneşli ve sıcak oluşunu seviyorum.  
Zara gömlek elbisemi, siyah dolgu topuk ayakkabılarımla kombinledim. Dantelli kolye ve gümüş aksesuarlar da kıyafeti daha havalı kılıyor. Ayrıca, erkek arkadaşımın giydiği yeşil pantolon ve kahverengi ayakkabı kombinine bayıldım. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu arada, tüm babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun! 



























0 comments:

Post a Comment

Caramélisée All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger