Istancool 2012 Part 1

6.05.2012



We were in Istancool at Vakko Fashion Point 2 weeks ago. We also had a chance to see Vakko's (important Turkish brand) building which has won design prize. After this delighted day with full of art, we ate delicious Turkish appetizers and drank rakı (Turkish alcohol). Here is one of my amazing days that I missed so much. Now, let's look at unique fashion photos of Pınar Yolaçan in first part of Istancool'12. 


2 hafta önce Vakko Merkezi'nde Istancool etkinliğindeydik. Böylece ne zamandır içine girmek istediğim Vakko'nun tasarım ödülü almış binasını da görmüş olduk. Bu keyifli ve sanat dolu günden sonra da boğazda mezelerimizi yedik, rakılarımızı içtik. İşte benim için mükemmel günlerden biri, çok özlemişim bu programları. Istancool'12'nin ilk bölümünde Pınar Yolaçan'ın eşsiz moda fotoğraflarına bir göz atalım şimdi.





She made these outfits using animal parts even including placenta. Maybe, it won't be address everyone but it is art no matter what and we should respect that.

Bu kıyafetler hayvanların çeşitli yerlerinden yapılmış, plesentadan bile yapılmış olanı var. Belki, herkese hitap etmeyebilir ama bu bir sanat ve buna saygı duymalıyız.














 Vakko guest hosting hall:













0 comments:

Post a Comment

Caramélisée All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger