Hollywood 2

3.31.2012


I decided to post every place we have been separately because tehere are lots of photos ve I saw many places in two days, I want to show you all with details. First of all, I will mention about Hollywood Boulevard. When we first got there, there are nothing but trees and old stores. So we were thinking how can it be Hollywood, I have noticed the stars. I became so excited but at the same time I was dissapointed a little bit. Think about many stars who belong to people I dont know and Hollywood sign from far away. Then, when we started to walk through Kodak Theatre, atmosphere became more alive and also we found a sightseeing tour which would bring us to sign. We went to sign first and convinced the guide to bring us to Kodak Theatre. In fact, Hollywood is really small place and built to attract tourists only. It is so dynamic and there are many people who dressed like characters for tourists to take pictures. But when you think, it is exciting that many Hollywood stars were there for example during the Oscar ceremony in Kodak Theatre. I am touched most by the smell that stars like Marilyn Monroe left behind...




Her gittiğimiz yeri ayrı olarak size anlatmaya karar verdim, çünkü çok fazla fotoğraf var ve iki günde çok yer gördüm, hepsini detaylarıyla aktarmak istiyorum. İlk olarak Hollywood Bulvarından bahsedeceğim. Hollywood Bulvarına ilk çıktığımızda etrafımıza bakıyoruz, eski dükkanlar ve ağaçlar dışında bir şey yok. Burası nasıl Holywood olur diye düşünürken, bir baktım ayağımın altında yıldızlar var. Çok heyecanlandım ama bir yandan da hayal kırıklığı yaşadım, tanımadığım bir sürü insanın yıldızı ve uzaktan Hollywood tabelası düşünün. Kodak Theatre'ın oraya doğru yürümeye başladığımızda, etraf canlanmaya başladı, bu arada bizi tabelaya çıkaracak bir tur da bulduk. Önce tabelaya gittik sonra da rehberi bizi orada bırakması için ikna ettik. Aslında Hollywood denen yer çok kısıtlı ve tamamen turist çekmek için inşaa edilmiş bir yer. Çok dinamik, etrafta resim çektirmek için film yıldızı kılıklı insanlar var. Ama olayın der inine indiğinizde, bir çok dünya yıldızı insanın buradan geçmiş olması heyecan verici mesela Oscar töreninin yapıldığı Kodak Theatre. Beni en çok etkileyen taraf ise Marilyn Monroe gibi eski yıldızların burada bıraktığı koku...













Mulholland Drive (When I was a kid, I watched an eccentric movie called the same so it is quiet interesting for me):

Mulholland çıkmazı (Küçükken Mulholland çıkmazı diye bir film izlemiştim, bayağı uçuk bir filmdi aslında, hiçbir şey anlamadığımı hatırlıyorum ama adı aklımda kalmış, o yüzden burası da bana ilginç geldi):

Here is the reservoir of water going to all Los Angeles also there is a house there and the manager of this reservoir stays there:


Burası bütün Los Angeles'a giden suyun rezervuarı ve buranın başında bir ev var, orada burayı yöneten kişi oturuyor:

Finally, we arrived to sign and took thousands of photos:

Sonunda tabelaya vardık ve yüzlerce resim çekmiş olabiliriz:






Hugh Hefner who is the owner of Playboy Magazine donated million dollars to this sign to stay, so it is here thanks to him:


Playboy dergisinin sahibi Hugh Hefner bu tabelanın burada kalması için milyon dolarlar bağışlamış ve onun sayesinde şuan bu tabela burada:





Now, we are in Hollywood Boulevard:


Şimdi de Hollywood Bulvar'ındayız:
























0 comments:

Post a Comment

Caramélisée All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger