Enmoda: The New Turkish Brand

10.17.2012

Yesterday morning, it was a sunny and shiny day. I attend to a press conference for enmoda.com. Managers introduced us the new brand they are creating. They based on asos.com and Turkish fashion designer Mehtap Elaidi prepares a collection for women who live in city and have a life with lots of action. This will construct a brand called 'enmoda'. Also, they will sell other brands up to 150. 
According to me, it is very future foreseen project which motivated me about things that I want to do in life. In this site, we can find quality and also fair prices. I am so excited to discover. 
Soon, I will post my favorite pieces.
Tomorrow, I will introduce you the cafe that I am sitting in front of.
Dont forget to like my Facebook page and follow Twitter to see some extra.

Dün güneşli bir sabaha uyandıktan, boğazın tadını çıkardıktan ve Şişhane sokaklarında dolaştıktan sonra İKSV binası X restorantda enmoda.com'un basın toplantısına katıldım. Zengin bir kahvaltı eşliğinde dinlediğimiz Markafoni ve enmodanın ileri gelen yöneticileri yeni yaratılan enmoda.com'u tanıttı bizlere. İkisi ne alaka derseniz, Markafoni markanın yüzde 75'ini satın almış. Yeni marka yaratma sürecinde asos.com'u baz almışlar, moda tasarımcısı Mehtap Elaidi tarafından yaratılan yeni tasarımlarla yeni bir 'enmoda' markası oluşturuluyor. Mehtap Eladi'nin söylediğine göre şehirde yaşayan dinamik kadının rahatlıkla giyebileceği koleksiyonlar hazırlamış bizler için. Ayrıca, diğer markaların sayısını da 150'ye çıkarmayı hedefliyorlarmış. 
Benim fikrime gelince, gözlemlediğim kadarıyla yurtdışında moda için o kadar iyi işler yapılıyor ki Türkiye'de de geleceği öngörerek fikirler yaratan insanları görmek çok hoşuma gidiyor. Dün katıldığım toplantıda bunu gördüm, ileriyi gören insanlar yeni bir marka üretiyorlar. Hayatta yapmak istediklerimi tekrar hatırlattı ve beni motive etti. Onun dışında, bu sitede hem kaliteli hem de uygun fiyatlı parçalar bulabileceğiz, beni çok heyecanlandırdı. İleri ki günlerde bir fark yaratacak mı, hepimiz göreceğiz. 
Yakında, siteden favori parçalarımı göstereceğim.
Yarın size önünde oturduğum kafeyi tanıtacağım, bayılacaksınız, kesin gitmek lazım. 
Daha fazlasını görmek için Facebook sayfamı beğenmeyi ve Twitter'ımı takip etmeyi unutmayın.










0 comments:

Post a Comment

Caramélisée All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger