Bosphorus and Me

1

10.31.2012


I definitely wanted to post this photo alone, it is showing my outfit perfectly and I have to go to school. More photos afternoon...

Bu fotoğrafı tek başına yayınlamak istedim, hem kıyafetimi çok güzel göstermiş, hem de okula gitmem gerekiyor. Akşama daha fazla foto gelecek...
Oylarınızı buradan bekliyorumm, demeyi unutmamalıyım :)

Perili Köşk (Art museum and Office)

0

10.30.2012



After a long 'bayram' holiday, we are back to our daily lives with a lot of work. What did you do during this time? I ate lots of food, saw my relatives, watched lots of movie and TV series including Cloud Atlas and celebrated Turkish Repulic Day, so excited.
Also, I have been to a comtemporary art museum. It is at an office called Borusan (very important and succesful company), they exhibit modern art collections and also their offices. It becomes museum at weekends, if you come to Istanbul, you can search for Borusan Contemporary and visit the museum. It gives so much inspiration. But it was forbidden to take photos of offices, so here you can see the art gallery and the terrace (more tomorrow including my outfit details). 
These pieces with neon lights represent sentences with mors alphabet. The name is Cut a Long Story Short by Brigitte Kowanz. The aim is to provoke audience to uncover the hidden as visual. Stay tuned for more tomorrow. 
Here is my Fb page and Twitter.

Uzun bir tatilden sonra işlerimizin başına döndük. Siz neler yaptınız? Ben bol bol yemek yedim, akrabalarımı gördüm, dizi ve film izledim, biraz ders bakmaya çalıştım, Bulut Atlası filmine gittim ve son olarak da Cumhuriyet Bayramı fener alayında bayramımızı kutladım, çok heyecanlı ve duygusaldı. 
Bir de hepinize tavsiye edeceğim; Perili Köşk'teki Borusan Contemporary müzesine gittim. Bugün sizinle oradan fotoğraflar paylaşacağım. 8 katlı Perili Köşk'te Borusan Genel Müdürlük'te çalışan üst düzey yöneticilerin ofislerini ve modern sanat koleksiyonlarını görüyorsunuz. Müzeyi haftasonu gezebilirsiniz. Size birçok yönden ilham verecek bu ortama kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim. Ofislerin içini fotoğraflamamız yasaktı, o yüzden sadece terastan ve girişteki eserlerden fotoğraflar gösterebiliyorum. 
Bu neon ışıklı eserler çeşitli harf ve sözcüklerin mors alfabesine göre yazılışı. Brigıitte Kowanz'ın sergisinin adı Uzun Sözün Kısası. Arkadaki ayna ve metal platformlarda eserlere çok boyutluluk katmış. Amaç, izleyiciyi görsel olarak gizleneni deşifre etmeye teşvik etmek. Yarın hem kıyafetimin detaylarını, hem de terastan süper manzaralar paylaşacağım sizlerle, izlemede kalın. 
Bloguma Bumerang ödülleri için buradan oy verebilirsiniz.

Video for Istanbul Fashion Week '12

0

10.29.2012


I know many weeks passed from Fashion Week, but you know this is my first video editing and I think that for the first time it is really a good amateur video. Few things about the video which are funny: While the model is walking, she is about to fall down (1.21 min.). The other is that I am so funny while going down of the stairs, I am cleaning all the dust on the barrier . The last one is I couldn't know what to do and going away from the video and decided to take photo. It was so spontaneous (3.9 min.). What else you see? All we wanted to make feel you the atmosphere, is it succesful? What do you think?
The video is here

Moda Haftasından bu yana çok zaman geçti ama bu bizim ilk videomuz, biraz uzun sürdü ama ilk defa için iyi bir amatör video oldu. Videoda komik bazı yerlerden bahsetmek istiyorum: Manken yürürken, düşüyor gibi oluyor ama toparlıyor (1.21 dk.) Merdivenlerden inerken tuttuğum yerlerdeki tüm tozu temizlemişim. Sonra kameraya gelmişim, bitmiş, sonra ne yapacağımı bilememişim, hadi ben tekrar bir gideyim dedim ve foto çekmeye karar verdim, hepsi çok spontane oldu :) (3.9 dk.). Sizin başka gözünüze çarpan var mı? İstediğimiz en azından sizlere atmosferi yaşatmaktı, başarılı olmuş mu? 
Videoyu buradan da izleyebilirsiniz.
Bloguma 'En Çalışkan Blog' kategorisinde buradan oy verebilirsiniz.

Happy Friday!

0

10.28.2012


Happy Friday! What it means? Being with your beloved ones. Two girls you see around me are my friends for like 10 years. Friday was the birthday of one of them. Happy birthday and thank you for wonderful cupcakes :)
I was wearing my vintage vest (got it from U.S) with long sleeve Mango knitwear, my jeans and pointy-toed Zara flats. It was so cold, but I was so comfortable :)

Harika bir Cuma oldu! Bu ne demek, çok sevdiğin arkadaşlarınla beraber olmak. Fotolarda gördüğünüz iki kız benim 10 yıllık arkadaşlarım, ne mutlu değil mi. Cuma günü Merve'nin doğumgünüydü. Beraber nice senelere canım arkadaşım ve harika cupcake'ler için teşekkürler :)   
Vintage yeleğimle (Amerika'dan almıştım), uzun kollu Mango triko, skinny jeanlerim ve sivri burunlu Zara babetlerimi giydim. Çok soğuktu, biraz üşüsem de çok rahattım :)
Bana buradan oy vermeyi unutmayınnn! 

'Bayram' Look

0

10.26.2012


'Bayram' means visiting our relatives, be altogether and holiday, of course the meaning can change for all Turkish people, but in 'bayram' mornings you can see all these chic people at streets visiting each other. Almost all of our relatives reside in same place, lucky us, yesterday was so amusing. Here is my look for this unique day, recently I don't feel like dressing, maybe it is due to cold :) So, what do you think?
Dont forget to follow me on Twitter and like my Fb page for more...

Bayramın anlamı hepimize göre değişir, bana göre bayram çok da geniş olmayan ailemizin büyüklerini ziyaret etmektir, paylaşmaktır ve güzel yemekler yemektir, bir de likör faslını çok severim. Bayram sabahları gezinen şık aileler görürsünüz ya benim çok hoşuma gider. Bizim nerdeyse tüm yakınlarımız Moda'da oturuyor, küçük bir yer olduğu için bu insanları her bayram görürüm. Dün çok eğlenceli geçti. Giydiğim kıyafeti de mümkün olduğu kadar rahat ve şık yapmaya çalıştım ama son zamanlarda çok da giyinesim olmuyor, soğuktan olsa gerek :) Beğendiniz mi?
Daha fazlası için Twitter'dan ve Fb sayfamdan beni takip etmeyi unutmayın. Ayrıca, oylarınızı buradan bekliyorum...

Statistics of Social Media

0

10.24.2012



Today, I wanted to share a graphic made by IFB about social media, it is important for people who use internet (that means for us, all :). It is like revolution what is hapening in 60 seconds on the internet, especially the number of new sites. Also, women dominate the social media a little bit, dont you think? :)

Bugün, IFB tarafından hazırlanmış bir grafiği sizinle paylaşmak istedim, interneti kullanan herkesi ilgilendirir (yani hepimizi). 60 saniyede olanlar gerçekten bir devrim niteliğinde, 571 yeni site yaratılıyor ne demek. Bir de kadınlar biraz domine etmiş sosyal medyayı sanki? :)

Outside of the City

0

10.23.2012


Today has been great, what is to be outside of the city, being away from the crowd. It is really perfect way to get me out of depression that I am having last days. Other than that everyone needs fresh air. What you need as outfit should be really comfortable and sporty. The vest really protects the body from cold in fall and also it is chic. Fresh air, views like fall leaves, colors all around the forest, the panoramic view of the city made us so relieved. Do it soon!

Bugün Kartepe'ye gidip şehirden bir uzaklaşalım ve rahatlayalım dedik. Beni depresyon havamdan çıkarmaya  yetecek başka bir şey yokmuş, inanın bana her yolu denedim. Şehirden ve kalabalıktan uzak olmak, taze havayı içine çekmek bir gün olsun insanı kendine getiriyor. Kıyafet olarak tabii ki rahat olmalısınız, böyle durumlarda özellikle sonbaharda yelek hem şık, hem rahat, hem de soğuktan koruyucu oluyor. Temiz hava, sonbahar yaprakları ve ormanın yarattığı müthiş renk, yukarıdan görülen göl ve evlerin manzarası insanı çok rahatlatıyor. Bayramda İstanbul'da kalacaklar için aile ziyaretleri dışında güzel bir alternatif olabilir. Kartepe'ye gidin, güzel bir köy kahvaltısı yapın (Manzara rest. tavsiye edilir), sonra Kartepe Green Park otele çıkıp güzel bir yürüyüş yapın. Bana teşekkür edeceksiniz! 
Bumerang ödülleri için bana buradan oy vermeyi unutmayın lütfen...

Bumerang Ödülleri (Competition)

0

10.22.2012


Every year Turkish newspaper Hürriyet organizes a competition for blogs. This year I am attending with Caramélisée and I am nominated as 'The Most Hardworking Blog'. I need your support, it is so important for me. You can vote for me from here. You will be amazed by my hardwork :) Thank you...

Her yıl Hürriyet gazetesi Bumerang Blog Ödülleri gerçekleştiriyor. Bu sene ben de Caramélisée ile bu yarışmaya katıldım ve 'En Çalışkan Blog' kategorisine aday gösterildim. Sizin desteğinize çok ihtiyacım var, benim için çok önemli bir ödül. Buradan oy verebilirsiniz. Çalışkanlığımla sizi hayrete düşürücem :) Herkese şimdiden teşekkürler...

New Discovery: Karabatak Cafe

0

10.20.2012


During Fashion Week I discovered a cafe which has really nice and ethnic atmosphere. Here really makes me happy and gives me enthusiasm of all, even study as you see in the photo :) I suggest you all to go there to taste different deserts and coffee (capuccino in the photo). Especially if you are a coffee addict like me you will thank me after going to this cafe. You will also like the different design, the smell of grapes like vinery, the ethnic atmosphere of Karaköy. Karabatak Cafe will be my absolute destination from now on. 
Also, I want to share with you an exciting news. I have begun to write for Fashion Parkway about fashion activites in Istanbul. You can see my first article form here.

Moda haftası sırasında Karaköy'de bir kafe keşfettim. Çok değişik ve güzel bir atmosferi var, alıştıklarımızdan çok daha farklı diyebilirim. E tabi Karaköy'ün atmosferinin de buna katkısı büyük. Hani çay ya da kahvenizin verdiği huzuru mekanda da hissetmek istersiniz ya işte Karabatak Kafe'de bunu bulacaksınız, fotoğrafta gördüğünüz gibi beni ders çalışmak için bile motive etti diyebilirim. Özellikle benim gibi kahve delisiyseniz, kesinlikle bana teşekkür edeceksiniz. Kafenin değişik tasarımını, üzüm salkımlarından gelen şarap kokusunu ve sokağını çok seveceksiniz. Buranun yeni müdavimlerindeniz artık.
Ayrıca, size çok heyecanlı bir haber daha vermek istiyorum. Fashion Parkway adlı online dergide yazmaya başladım. İlk yazımı buradan okuyabilirsiniz.  

Enmoda: The New Turkish Brand

0

10.17.2012

Yesterday morning, it was a sunny and shiny day. I attend to a press conference for enmoda.com. Managers introduced us the new brand they are creating. They based on asos.com and Turkish fashion designer Mehtap Elaidi prepares a collection for women who live in city and have a life with lots of action. This will construct a brand called 'enmoda'. Also, they will sell other brands up to 150. 
According to me, it is very future foreseen project which motivated me about things that I want to do in life. In this site, we can find quality and also fair prices. I am so excited to discover. 
Soon, I will post my favorite pieces.
Tomorrow, I will introduce you the cafe that I am sitting in front of.
Dont forget to like my Facebook page and follow Twitter to see some extra.

Dün güneşli bir sabaha uyandıktan, boğazın tadını çıkardıktan ve Şişhane sokaklarında dolaştıktan sonra İKSV binası X restorantda enmoda.com'un basın toplantısına katıldım. Zengin bir kahvaltı eşliğinde dinlediğimiz Markafoni ve enmodanın ileri gelen yöneticileri yeni yaratılan enmoda.com'u tanıttı bizlere. İkisi ne alaka derseniz, Markafoni markanın yüzde 75'ini satın almış. Yeni marka yaratma sürecinde asos.com'u baz almışlar, moda tasarımcısı Mehtap Elaidi tarafından yaratılan yeni tasarımlarla yeni bir 'enmoda' markası oluşturuluyor. Mehtap Eladi'nin söylediğine göre şehirde yaşayan dinamik kadının rahatlıkla giyebileceği koleksiyonlar hazırlamış bizler için. Ayrıca, diğer markaların sayısını da 150'ye çıkarmayı hedefliyorlarmış. 
Benim fikrime gelince, gözlemlediğim kadarıyla yurtdışında moda için o kadar iyi işler yapılıyor ki Türkiye'de de geleceği öngörerek fikirler yaratan insanları görmek çok hoşuma gidiyor. Dün katıldığım toplantıda bunu gördüm, ileriyi gören insanlar yeni bir marka üretiyorlar. Hayatta yapmak istediklerimi tekrar hatırlattı ve beni motive etti. Onun dışında, bu sitede hem kaliteli hem de uygun fiyatlı parçalar bulabileceğiz, beni çok heyecanlandırdı. İleri ki günlerde bir fark yaratacak mı, hepimiz göreceğiz. 
Yakında, siteden favori parçalarımı göstereceğim.
Yarın size önünde oturduğum kafeyi tanıtacağım, bayılacaksınız, kesin gitmek lazım. 
Daha fazlasını görmek için Facebook sayfamı beğenmeyi ve Twitter'ımı takip etmeyi unutmayın.

Summer Days

0

10.15.2012


Summer days are just not ending in Istanbul. Boots are out but they can't be in use. As you see, it is so sunny, warm and shiny in Istanbul. You know all the items on me. My white Mango pants, assymetric Zara top, Urban Outfitters lace flats and Massimo Dutti bag (it is my common bag, u know) are combining my outfit. And of course, enjoy the view of Istanbul Bosphorus.
Find out my newest collaboration on my Facebook page ;)

Yaz günleri resmen bitmiyor ve iyi haber uzun zaman da bitmeyecekmiş. Ama bir yandan da içimden bir parça soğuk olmasını ve montlara sarınmayı istiyor. Bu kıyafetimdeki tüm parçaları biliyorsunuz. Mango beyaz pantolonum, asimetrik toz pembe Zara üstüm, Urban Outfitters dantel babetlerim ve Massimo Dutti çantam (her zaman takarım, çok yakıştırırım her şeyle bilirsiniz). Ve tabii ki Istanbul boğazının süper manzarasının tadını çıkarın. 
Yeni işbirliğim hakkında Facebook sayfamdan bilgi edinin ;)

Bosphorus and Family

0



The view of bosphorus and family: Perfect combination of sunday. More details at night ;) Now I have to go to class and catch up with my courses :)

Boğaz manzarası ve aile: Süper bir pazar buluşması. Detaylar akşama ;) Şimdi okuluma dönmeli ve derslerimi takibe başlamalıyım, geçen hafta çok boşladım :)

İFW Day 3

0

10.13.2012


I couldn't be able to attend ifw day 2, it was a lazy day with my best friend and lots of cup cakes, you understand what I mean :) Anyway, day 3 was awesome especially with Özgür Masur's magnificient fashion show, I am so impressed by the collection, by atmosphere and also by music. I will discuss more about the collections later and a nice video is coming up. Wait for it :)

Moda haftasının ikinci gününe katılamadım, en yakın arkadaşım ve bir sürü cupcake le tembel bir gün geçirdik, ne demek istediğimi anlarsınız :) Her neyse 3. gün harikaydı, özellikle Özgür Masur defilesi bugünü özetlemeye yeter. Hem koleksiyondan hem de müzik dahil atmosferden çok etkilendim. Daha sonra kolleksiyonlar hakkında yorum yapıcam ve güzel bir video da gelicek. Bekleyin :)


Istanbul Fashion Week Day 1

0

10.10.2012


Here is the Fashion Week of one of the most cosmopolitan city Istanbul where the history and modernity mixed together. Day one was pretty good, I congratulate all the Turkish designers. We have more 3 days with full of fashion. Here is my skinny jeans with high heels, sparkling knitwear top and lace statement necklace. I have also met with beautiful people. I will make comments later on designers collections. Happy Fashion Weeks :) Stay tuned and follow me via Twitter!

İşte en kozmopolit şehirlerden biri olan ve tarih ve modernliğin birbirine karıştığı İstanbul'da moda haftası başladı. Birinci gün eğlenceliydi, tüm Türk modacıları kutluyorum, hepsi çok özenmiş ama biraz daha kendimizi geliştirmemiz gerektiği apaçık ortada. Organizasyon da aynı şekilde biraz daha gelişmiş olabilirdi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Defile aralarında yapacak hiçbir şey olmuyor, sponsor Colgate bile bir etkinlik düzenlememiş. Olsun, daha 3 gün moda dolu günler bizi bekliyor. Skinny jean ve topuklu ayakkabım, parlayan triko üstüm, bordo çantam ve dantel kolyemle modanın ilk gününü geçirdim. Daha sonra tasarımcıların koleksiyonları hakkında yorum yapıcam. Mutlu moda günleri :) Beni Twitter'dan takip edin! 

Davetiye İsteyen Var mı? İFW

0

10.09.2012


This is about Istanbul Fashion Week invitation, for Turkey residents only.

Istanbul Moda Haftası başlıyor. 4 gün boyunca Karaköy Antrepo 3'te yatıp kalkacağım gibi gözüküyor ama bundan çok memnunum, yanlış anlamayın. Yarın sabah 11:00'de başlayacak Karma 1 (Nihan Peker, Songül Cabacı, Ayhan Yetgin) defilesi ve ardından 12.30'da başlayacak Şafak Tokur defilesi için ekstradan 1 davetiyem var. Öncelikle Karma 1 isteyenler ellerini kaldırsın. 
Bu davetiyeyi kazanmak için Facebook sayfamı beğenin ve Twitter'ımı takip edin. Saat 12:00'de soracağım sorunun cevabını bigegursoyblog@gmail.com adresine ilk mail atan kişi kazanıyor. Diğer davetiyeyi nasıl kazanacağınızı da Facebook sayfa'mda ve Twitter'ımda paylaşacağım. Daha önce gitme fırsatı bulamamış kişiler için belirtmeliyim ki süper bir atmosfer, mutlaka yaşamalısınız :)


Istanbul in 1925 to 50's...

2

10.07.2012


This post is about old Istanbul that's why I have written name of places in Turkish, I thought it will be more significant, sorry about that. In this photo of mine, you can see women in suits while I am standing there with my coat. I am sure they are used to swim unlike our generation (people dont swim in Istanbul anymore, they prefer to go other places) as you can see from the photos below. They even had divingboard to jump into sea. Istanbul has changed a lot, I don't know whether it is good or bad, but I always wanted to live in the past, everything looks more naive and elegant but of course I cant know it because I haven't live in that period :)
You can follow every news from Istanbul Fashion Week by following me through my Facebook page and Twitter starting from this wednesday. 

Bu fotoğraf Kalamış koyu'ndan. Tabii biraz tezat arkada mayolu hanımefendiler, önde ben ceketimle üşümüşüm :) Eskiden beri alışık olmalılar İstanbul'da denize girmeye, bizim jenerasyonun aksine. Bunu da size CKM'de gittiğim İstanbul'un Selahattin Giz tarafından çekilmiş eski fotoğraflarıyla kanıtlayabilirim. Her yerin plaj olduğu, herkesin denize girdiği zamanlar, üstünden denize atladıkları tramplenler bile varmış. İstanbul ne kadar değişmiş, iyi mi kötü mü siz karar verin ama ben sanırım eskilerin daha iyi olduğundan yana oyumu kullanacağım çünkü her şey bana daha duru ve zarif gözüküyor ama gene de yaşamadan bilemem tabii ki :)
Bu hafta çarşamba günü başlayacak olan İstanbul Moda Haftası'ndan haber almak için Facebook sayfamı ve Twitter'ımı takip edebilirsiniz.

Heels and Pants

0

10.05.2012


I can't wear heels that much. I don't feel comfortable but I love this combination, pointy-toed heels and fabric pants, they look professional together. I am planning to wear these heels to fashion week. What do you think? 
On my Facebook Page, you can see some photos of old Istanbul, I am planning post them tomorrow.

Biliyorsunuz, topuklu ayakkabı çok fazla giyemiyorum, rahat hissetmiyorum. Ama bu kombini sevdim, sivri burunlu topuklu ayakkabı ve kumaş pantolon, birlikte çok profesyonel gözüküyorlar. Aklımda bu ayakkabılarla çok güzel bir kombin daha var, moda haftasına giyebilirim. Siz de beğendiniz mi?  
Facebook sayfamda, 1925-50 arası eski Istanbul'dan fotolar bulabilirsiniz, yarın onları yayınlamayı düşünüyorum.

This Time it is all about Women

0

10.04.2012


Today, I read a perfect article about Turkish women who became succesful and inspirational. Istanbul Women Association established a perfect project for these women. The museum of Istanbul Women has made its opening now online and soon as real where you can visit. This is the third women museum in the world, it is so important because we see that it is shown us that men made the history and we always criticize that in sociology. So, thanks to this organization we will see women's influences on history. Please analyze its site and contribute.  
http://istanbulkadinmuzesi.org/
https://www.facebook.com/IstanbulKadinMuzesi
https://twitter.com/kadinmuzesi

Bugün Mehveş Evin'den çok güzel bir makale okudum ve beni çok mutlu etti. Istanbul Kadın Vakfı,Türkiye için önemli işler yapmış ve ilham kaynağı olmuş kadınlar için bir müze yaratma girişiminde. Şuanda online olarak sitesi bulunuyor, tek eksiği müzenin uygulanacağı bir bina. Bu dünyada üçüncü kadın müzesiymiş, bununla gurur duymalıyız. Kadınların tarihe kattıkları ve etkileri maalesef göz ardı ediliyor. Bize gösterilen tarih sanki sadece erkekler tarafından yazılmış gibi, oysa gerçek hiç de öyle değil, sosyolojide bunu hep eleştiririz. Bu organizasyon sayesinde kadınların tarihe etkisini görebileceğiz. Lütfen sitesini bir inceleyin ve katkıda bulunun. 
http://istanbulkadinmuzesi.org/
https://www.facebook.com/IstanbulKadinMuzesi
https://twitter.com/kadinmuzesi

12 Activites to Do in October at Istanbul

2

10.03.2012


1-5-7 October: Days of fashion and shopping at Marmara Forum.
2- 10-13 October: Istanbul Fashion Week, stay tuned for the latest updates.
3- Festival of films, they will definitely change your point of view.
4- Fashion photography exhibition until 12th October at Piramid Art.
5- 7th October: Nike Run at Bağdat Caddesi
6- 13th October: Sensation party 
7- In Galata there is Archive gallery where you can see collection of Hakaan. 
8- 18th October: In Levis store at Istinye Park, there is a styling activity by ALL magazine between 17:00-20:30.
9- 24th Oct.: Concert of Enrique Iglesias.
10- Claude Monet exhibition in Museum of Sabanci until 6th January.
11- NASA Human Adventure exhibition at Marmara Forum.
12- 23-28 Oct: TEB BNP Paribas WTA Championship
For more, follow my Facebook Page.

1- 5-7 Ekim Marmara Forum'da Moda ve Alışveriş günleri var. 
2- 10-13 Ekim İstanbul Fashion Week bu sene Karaköy Antrepo 3'te, defileleri izleyip aralarda da oradaki kafeleri keşfetmek için sabırsızlanıyorum.
3- Filmekimi. Hayata bakış açınızı değiştirecek birsürü film, havalar da soğuyacakmış, dilediğinize gidin. 
4- Türkiye'nin iyi fotoğrafçılarından Tamer Yılmaz'ın moda fotoğrafları sergisi, 12 Ekim'e kadar Piramid Sanat'ta.
5- 7 Ekim'de Bağdat Caddesi'nde 'Nike Run' koşusu var.
6- 13 Ekim'de Sensation partisi var, Ataköy Atletizm Arena'da. Biletler 200-430 TL arasında.
7- Galata'da açılan Archive adlı galeride Hakan Yıldırım'ın hazırladığı koleksiyonu 1 ay boyunca gezebilirsiniz.
8- 18 Ekim'de İstinye Park Levis mağazasında 17:00-20.30 arası ALL Dergisi styling ve M.A.C ürünleriyle makyaj uygulaması etkinliği yapıyor.
9- 24 Ekim'de Maçka Küçükçiftlik Park'ta Enrique Iglesias konseri var.  
10- Claude Monet'nin eserleri 9 Ekim'den 6 Ocak'a kadar Sabancı Müzesi'nde. Gitmek lazım.
11- Marmara Forum'da 21 Aralık'a kadar  NASA Human Adventure sergisi var, gerçekten ilginç olmalı.
12- 23 Ekim-28 Ekim TEB BNP Paribas WTA Championships tenis turnuvası var. Şahit olmak lazım.
*Daha fazlası için Facebook sayfamı takip edin.

Topshop, Mango, Marni...

0

10.02.2012


Topshop top, Mango shorts, Marni sandals and Yargici bag. Actually these brands are my essentials and of course plus Zara. I think this is the last summer look of mine, raining is on its way to Istanbul. You will see me in boots in a while. In this outfit, I also loved my necklaces, what do u say about that?

Topshop triko, Mango şort, Marni sandaletler ve Yargıcı çanta. Aslında bu markalar vazgeçemediklerim ama tabii Zara'yı unutmak olmaz. Sanırım bu son yaz kıyafetim olacak ama belli olmaz biliyorsunuz daha önce de öyle demiştim ama yağmur yolda geliyormuş. Yakında beni bot ve çizmelerle göreceksiniz. Bu kıyafette kolyelerimi de çok sevdim, siz ne düşünüyorsunuz?

Sunday Breakfast

0


On my Facebook page I published another outfit of mine, but now I decided to publish my sunday breakfast look. I was wearing tshirt on my dress again, it is so practical. It is cute and of course comfortable, comfortable, comfortable :)

Facebook sayfamda başka bir kıyafeti yayınladım ama şimdi pazar günü kahvaltısında giydiklerimi koymak istedim. Burada yine elbise üzerine Marni tşörtümü giymiş bulunuyorum, gerçekten çok pratik. Çok şirin bir kıyafet oldu ve tabii ki rahat, rahat, rahat :)

Caramélisée All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger