Oldies in Eminönü

9.18.2012


On sunday, unfortunately we couldn't see the exhibition because it was closed, how can it be closed at weekend right, so ridicilous. However, I have told you about our trip to Eminönü. The atmosphere is really different and we felt like we are in another city. In the meantime, we came across with an exhibition which presents old bank materials which are so unique and also very chic. The thing makes us most excited was that what people kept in their safe. You will feel it when you see photos. 
I was wearing silk pant with my asymetric top, it is a little bit bohemian again with the bracelets also.
By the way, Istanbul Fashion Week will start on 10-13 October, you can watch its video on my Facebook Page.

Pazar günü CKM'de gittiğimiz İstanbul fotoğrafları sergisini gezemedik. çünkü haftasonları kapalıymış. Ne kadar saçma değil mi? Her neyse, Eminönü'ne gittiğimizden bahsetmiştim. Buradaki hava çok değişik, sanki başka bir şehre gelmişiz gibi hissettik. Bu arada Türkiye İş Bankası'nın müzesine denk geldik. Bilgisayar yokken bankalarda neler kullanılıyormuş bir görün, o şıklığı ve vizyonu hissedin, fotoları görünce anlayacaksınız ama gitmenizi de kesinlikle tavsiye ederim. İlk aklıma gelen zerafet içinde şapkalarıyla, tıkır tıkır topuklu ayakkabı sesleriyle gelen kadınlar, köstekli saatli takım elbiseli centilmen eşleriyle kolkola. Bizi en çok etkileyen ise insanların kasalarda sakladıkları; kahve çekirdekleri, peluş oyuncak, fotoğraflar, çizgi romanlar...
Siyah ipek pantolonum ve asimetrik pembe üstümle biraz bohem biraz rahat bir hava yakaladım, tabii bileziklerimin de payı büyük.
Bu arada İstanbul Fashion Week için geri sayım başladı, bunun için bir video hazırlamışlar, Facebook sayfamda görebilirsiniz.

































0 comments:

Post a Comment

Caramélisée All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger